fredag, oktober 06, 2006

Her har du 78 mill ekstra, Heidi Grande Røys

Jeg skal ikke trette leserne med statsbudsjettet. Jeg har bare en liten melding til vår Fornyings- og administrasjonsminister.

Du kan med et enkelt håndgrep spare 78,1 mill kr. hvert år. Det er den summen du bevilger til Konkurransetilsynet. Det er et organ som du tydeligvis ikke har bruk for. Waste of money med andre ord.

Heidi Grande Røys har fått 4 saker fra Konkurransetilsynet på sitt bord siden hun overtok. I alle 4 sakene har hun gått mot tilsynet. Siden dept. tydeligvis er bedre skikket enn Konkurransetilsynet i alle sammenhenger, er det sløsing med skattebetalernes penger å opprettholde tilsynet.

Sannsynligvis kunne vi spart enda mer penger om vi avviklet Fornyingsministeren og tok hensyn til Konkurransetilsynet. Det er dessverre en annen skål.

6 kommentarer:

Muligheter sa...

utrolig håpløst av regjeringen dette her, jeg har lest rapporten til Konkurransetilsynet og argumentene er svært gode...
enig med deg, kunne likesågodt bare lagt ned hele tilsynet, det har ikke noen funksjon i den totale planøkonomi som regjeringen er i ferd med å innføre

Anonym sa...

Dette er et område jeg kjenner dårlig.

Jeg antar at de fleste sakene fra konkurransetilsynet ikke havner på ministerens bord?

Anonym sa...

Ah, glem det. Har lest meg litt opp på det nå, og er vel egentlig ganske så enig i det underliggende poenget ditt.

Vox populi sa...

Dunkman: Det var godt du kom til sans og samling, en stund lurte jeg på hva som hadde skjedd :-)

Einar sa...

Glad du skrev om dette, saken er jo en skandale! Skriv gjerne en lengre bloggpost om det.

Godt å ha skarpsynet ditt tilbake i bloggsfæren forresten.

Vox populi sa...

Einar: Takk for hyggelig kommentar. Jo da, jeg har ikke klart å holde fingrene unna tastaturet, så du finner en mer utfyllende kommentar hos meg nå.