fredag, juli 18, 2008

På opplyste stier


I Norges vestligste by, Florø, (aka Høljebyen) finner du ikke bare opplyste og informerte bloggere. Her er også turstiene velinformerte og kunnskapsrike.

4 kommentarer:

Hjorthen sa...

Ja, skal vi noen gang komme oss ut av ROBEK bør vi vel overlate styringen til turstiene? Eller kanskje de kan hjelpe til med å få skikk på Høyres lokallag i byen? Forhandlinger med Statoil/Hydro? Det er nok av oppgaver, nå må det snart bli slutt på at de bare ligger der til ingen nytte!

Flopsy sa...

Neida, styringen må selvsagt overlates til bloggerne i stedet. Høljebyen er jo godt representert i så måte. Så her er det bare å kuppe kommunestyret. Kalle inn til et hemmelig møte, eller noe sånt.

Hjorthen sa...

...bare pass på å få det klarert med Nødsethen først;-)

Vox populi sa...

Det har faktisk gitt meg flere store øyeblikk sammen med Firdaposten i sommer. Min "gamle" klassevennine Berit er tydeligvis i hardt vær, men jeg tror hun står han av.

Når jeg ser at hennes sterkeste kritiker er "admiral" Haave, så tror jeg ikke hun mister nattesøvnen.

Jeg registrer at Høvding Fredrik sannsynligvis har sagt sin ærlige og oppriktige mening om kremen av politikere som befolker Høljebyen og at man har diskutert ham bak lukkede dører, noe man selvsagt benekter med stort alvor.

Man kan si hva man vil om Fredrik G., noe de fleste allikevel gjør, men han har faktisk reddet kommunen fra å sitte enda dypere i Robek-gjørma. Hadde politikerne lyttet mer til hans advarsler, så hadde det kanskje sett litt annerledes ut. Ikke rart han søker trøst i Afrika.

Ja, et bloggkupp hadde vært tingen. Det viser seg at outsiderne representert ved Knut Andoren, gjør en vel så god jobb som de etablerte.

Jeg er glad jeg er tilbake i møblerte omgivelser i Bærum. Jeg tar ikke sjansen på å finne ut at jeg kanskje ville trives i Høljebyen.