tirsdag, februar 06, 2007

Det geniale charterturkonseptet

Only You Travel er det nyeste på charterfronten. Etter at Star Tour innførte barnefrie soner på flyet noen år etter at de ble røykfrie, var det bare å vente på fortsettelsen.

Only You Travels konsept er genialt. Selskapet garanterer at du ikke forstyrres av noe under flyturen. Om ikke dine egne tanker skulle bli plagsomme nok,da. Det er nemlig ingen andre på flyet enn deg. Du disponerer selskapets moderne Airbus 330 XLS helt alene.

Slik slipper du både snørrete og grinete unger. Du slipper å ha en dritfull trønder foran deg og en pratesjuk bergenser bak deg. Alle som har sittet i nærheten av en slik person, skjønner hva det dreier seg om. Ingen bondetamper med fjøslukt på samme rad. Ingen som klapper for vellykket arrivering til feriestedet. Det er bare deg om bord, og betjeningen da selvsagt.

For at hele ferieoppholdet skal foregå uten forstyrrende støy, er det selvsagt at du bor alene på hotellet. I tillegg har vi sørget for å fjerne den innpåslitne lokalbefolkningen på feriestedet. Intet lokalt marked, ingen gatesangere. Alt dreier seg om deg, deg, deg.

Det blir selvsagt litt dyrere, men skitt au, penger har vi da nok av. Det er bare fred og ro som er mangelvare. Og likesinnede. Only You Travel. Når bare det beste er godt nok.

Ingen kommentarer: