lørdag, september 01, 2007

FrPs hjerterå tukling med norske verdier

Det må gå galt når man forsøker å undergrave noen av de aller mest rotekte norske verdier. Da straffes man hardt og ubønnhørlig. Dette har FrP fått merke til gangs. Et forsøk på å endre formen på noe av det mest norske som finnes, endte i total fiasko.

Vafler. Vafler skal være slik de alltid har vært. De er hjertet i våre mattradisjoner. Hvem har ikke stått med vaffelpressa enten det er dugnad, loppemarked, fotballturneringer eller bare man skal kose seg litt. Det er vafler man søker til når en av våre uttallige sjømannskirker oppsøkes. Fordi det er bindeleddet til gamlelandet. Summen av alle lengsler.

Hva har det med FrP å gjøre. Jo da, FrP ville ha egne vafler formet som et eple og bestilte 500 spesialdesignede vaffeljern fra Kina. Det gikk til helvete. Det finnes vel ingen vaffeljern med respekt for seg selv som lager epleformede vafler. Topplokket falt av. Heldigvis.

Det medførte følgende i Dagbladet:

En produksjonsfeil fører til at topplokket på jernene faller av, og hele partiet må nå sendes tilbake til Kina.
Fordi av dere som ønsket å misforstå dette og så for seg Carl Ivar som kuli i Shanghai, det var partiet med vaffeljern. Dessverre.

Rotekte norske verdier slo knallhardt tilbake. Slikt tukler man ikke ustraffet med. Hjerterått!

1 kommentar:

Milton Marx sa...

En produksjonsfeil fører til at topplokket på (hj)jernene faller av, og hele partiet (FRP) må nå sendes tilbake til Kina.

Du her rett i at det er viktig å presisere at det var topplokket på vaffeljernene som falt av, og at det er partiet med vaffeljern som returneres.

Vi takker.