fredag, august 17, 2007

Oops, I did it again...

Jens Stoltenberg har vært på tur. En liten rundtur i Akershus har det blitt tid til. Selv om en statsminister har en hær av støttekontakter,væskebærere, blyantspissere og andre, forhindrer det ikke at det går litt i ball for Jens.

Det startet med at han møtte folket på Strømmen Storsenter. Men Jens trodde han var på Lillestrøm. For de som er kjent i området, vet at det blir krig av mindre.

Litt lenger nord i fylke, så åpnet han en ny kommune: Jessheim. Som om vi ikke har nok kommuner. At han mente Ullensaker Kommune er jo ikke så lett å vite.

Men det tok ikke av før han kom til Ski. På spørsmål om hva han ville gjøre for Follo Sykehus sier han:

–Den saken ligger hos helsedepartementet og jeg tør ikke si noe om hvor langt vi er kommet med den. Det jeg kan garantere er at vi ikke skal legge ned Ski sykehus. Dessuten blir det investert mer penger i Ahus som er i tilknytning til befolkningen her i området, sier Stoltenberg.


Vel, nå er forholdet det at de som holder til i Follo-regionen har tilknytning til Aker Sykehus, ikke Ahus.

Nå kan man kanskje trekke på skuldrene av at vi har en statsminister som ikke vet hvor han er, eller hvilket sykehus befolkningen sogner til. Jeg synes det vitner om liten interesse for det folket man skal møte å foreberede seg så dårlig. På tross av alle støttekontaktene. Eller kanskje på grunn av?

Ingen kommentarer: