tirsdag, november 28, 2006

En statue til besvær

Ordfører Diffen har vært på handletur. Til Italia. Men den statuen som han syntes var så liddelig fin ble plutselig ikke så fin i fullt dagslys. Etter 6 år. Det var noe med hånda til Laffen som Diffen ikke likte. Snipp, snapp, snute, så var den statuen ute. For en republikaner som meg, var det helt greitt.

Om kvalitetssikringen på øvrige innkjøp i Oslo Kommune er på samme nivå, så kan jo Oslo-borgerne fortsatt få mye moro for skattepengene sine.

7 kommentarer:

Kongen på Haugen sa...

Unge mann (Man antar det er det De er). Diffen har alldeles ikke vært på shoppingtur til Italia alene. Hele forretningsutvalget i forrige periode var med på det, AP, SV, Venstre, KRF, FRP - ja sågar RV tror jeg var med.

Satt bakerst i salen og nynnet på Nasjonalsangen til DDR da de så på tegningene og bejublet sitt valg.....

Knut Johannessen sa...

Kongen på haugen: Jeg takker for de smigrende ord: "Unge mann". Hvilket ikke passer helt til en som har passert 50 runder på livets løpebane.

Jo da, jeg vet at ikke Diffen har vært ensom på turene sine, men Diffen hadde idèen. Det kan du ikke ta fra ham. Men så ballet det på seg. Og disse turene var jo så fine da.

Jeg skjønner nå hvorfor det har tatt 6 år. Hver gang var det en liten detalj som måtte rettes og som utvalget måtte ned og se på. Da fadesen langsomt åpenbarte seg, så håpet man på at Knut Steen skulle holde på til etter neste kommunevalg. Da var man liksom borte.

Anonym sa...

Enda godt vi har italiensk marmor i operabygget. Eller har vi det?

Knut Johannessen sa...

Kåre Berg: Joda, hvit fin Carrara-marmor har vi valgt. Hvor lenge den forblir hvit og fin er jo et annet spørsmål.

Anonym sa...

Godt å høre. Jeg synes jo det er en selvfølge at Operaen blir utstyrt med italiensk marmor, all den tid opera er en italiensk oppfinnelse. Jeg kunne jo nå forsøkt meg på noen paralleller over mot fascistiske kunstverk også, og hvorfor da en "italiensk" kong Olav bør eller ikke bør komme til Norge, men jeg sparer meg og alle andre for det.

Anonym sa...

Det er ikke noe galt med den statuen som ikke noen servoer kan fikse. En flott hilsekonge er det, ikke noe fascistisk med det!

Knut Johannessen sa...

Strålende idè, Lasse. Kanskje Harald også vil ha en fastmontert på Slottsbalkongen?