mandag, juni 04, 2007

No blir det liv..

Fremskrittspartiet har mistet hver 6. velger siden Siv Jensen ble formann i mai i fjor. I følge valgforsker Bernt Årdal, viser gjennomsnittsmålinger av opinionsundersøkelser at FrP har falt fra 30,2 prosentpoeng i mai 2006 til 24,4 i mai i år. Noget må gjøres.

FrP undervurderte folk flests bekymring for klimaendringer. Slikt straffer seg, spesielt når man skal være et parti for folk flest. Siden dette er et vanskelig tema med lav troverdighetsnivå for FrP så spår jeg følgende scenario:

Støvfrakken som man tok av Carl Ivar da man utnevnte ham til eldregeneral kommer ikke i bruk igjen. Carl Ivar er en troverdig representant for de eldre. Det kommer til å bli utnyttet. Vi kan vente oss en massiv bruk av penger for å løse alle problemer i eldreomsorgen. En sikker vinner der Hagen blir akkompagnert på tungetale av Harald T. Nesvik. De kommer garantert til en avis og en TV-debatt nær deg.

Siv Jensen og innvandringspolitisk talsmann Per-Willy Amundsen kommer til å utnytte ethvert feiltrinn en innvandrer måtte begå. Et skikkelig lovbrudd med oppslag i VG/Dagbladet ville være som sendt fra oven. Men jeg tror faktisk ikke de har tid til å vente på det engang. Det kommer fortere enn du aner. Viggo Johansen og Oddvar Stenstrøm: Dere er advart.

Per Sandberg kommer til å tordne som bare han kan mot manglende veier og mot bompenger. At Frp i posisjon i diverse kommuner går inn for bompengefinansiering er bare skittkasting fra opposisjonen.

Kanskje man til og med henter inn igjen Hedstrøm. Mannen som ble herostratisk berømt for å ha sagt at det var ikke så farlig med drivhuseffekten i Østfold. Det var ikke så mange drivhus igjen.

Dersom meningsmålingene fortsatt viser samme tendens, så kommer det til å ble mye rai-rai.

Ingen kommentarer: