tirsdag, mai 20, 2008

Hykleri i særklasse

Dagbladet blir noen ganger hysterisk, men sikkert ufrivillig morsomme. Som i dag. I lederen "Maskeballet", tar man et oppgjør med fiffen. Denne gang forkledt som "maskemannen" Petter Stordalen. Lederen er ganske kort, så jeg bringer den in extentio:

"Bare de strammeste moralister orker å bli forarget over at pengefolket spanderer champagne på seg selv. De mektige og rike har til alle tider feiret sin fortreffelighet, og ofte har det vært et poeng å vise prakten fram for allmennheten. De egyptiske faraoene ble gravlagt med gullmasker. Hotellinvestoren Petter Stordalen nøyde seg med spesialmaske fra Venezia da han inviterte finans- og kjendisfiffen til sitt palé på Bygdøy i Oslo 16. mai. Der ble gjestene druknet i all den luksus verten, med hjelp av partyrådgivere, klarte å komme opp med.

At fiffen velger å vise sitt dannelsesnivå med bruk av strippestang i stua og møbler «preget med Swarovski- og diamantdetaljer» (som det heter i referatene), er for så vidt interessant. Men det hele blir bare grotesk når Petter Stordalen utrettelig prøver å selge seg selv som økolog og fredsvenn. Petter Stordalen har misforstått: dobbeltmoral er ikke dobbelt så mye moral. Hans utallige framstøt for å få omtale i pressen handler bare om billig reklame. En som allerede bærer maske, trenger ikke arrangere noe maskeball."
Vel, etter en slik grausame salbe, så skulle man tro at Dagbladet hadde holdt seg for god til å omtale denne "famøse" maskeraden. At de ikke hadde gått på Stordalens framstøt for å få billig reklame.

Jo da. Bare 24 bilder på Kjendis.no. Så når Dagbladet snakker om dobbeltmoral, så er det et område de har dyp kompetanse på.

Sannheten er ganske enkel. Petter Stordalen er en glad gutt som selger aviser som bare f.... Så lenge han selger aviser kommer Dagbladet til å omfavne et hvert fremstøt fra Stordalen. Hvor ofte hans fremstøt har lykkes, kan du se her.

Så får man vaske sine hender på lederplass. Helt rene blir de nok ikke.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hey! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

Here is my blog post; http://breastactivesonline.postbit.com

Anonym sa...

Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?

you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content!


Here is my web site; virility ex fda

Anonym sa...

Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin
for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?

Thanks a lot!

Feel free to surf to my web-site ... http://sh.avant.si/scuttle/bookmarks.php/marylynherrin

Anonym sa...

My developer is trying to convince me to move to .

net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type
on several websites for about a year and am worried about switching to another platform.

I have heard good things about blogengine.net. Is there a way
I can import all my wordpress content into it? Any
kind of help would be really appreciated!

Feel free to surf to my website - natural gain plus for natural male enhancement

Anonym sa...

Howdy! I simply wish to give you a big thumbs up for your great information you've got here on this post. I will be coming back to your website for more soon.

My site; creatinemusclebuilder.herbalcurenow.com