onsdag, august 06, 2008

Paris Hilton for president

John McCain har fått mye tyn for sin siste reklamevideo der han setter Barak Obama i klasse med kjendiser som Britney Spears og Paris Hilton.Men Paris Hilton strikes back. I en morsom, selvironisk video, gir hun McCain (eller "the wrinkled, white hair dude") svar på tiltale. Hilton-McCain: 1-0.

12 kommentarer:

Cat sa...

*knegg*

Jeg synes Paris' video var knallbra :-D

Alexander sa...

McCains folk har bare brukt småpenger på denne reklamen og fått igjen 45mill $ i tvtid bare på ABC. Bestefar Hilton ga maxbeløpet til McCainkampanjen,men Paris bidrar med mye mer.. Hun lar McCains reklamefilm være samtaleemne denne uka også. Forrige uke var Obama sin verste uke i kampanjen da han mistet det ekstra forspranget han hadde fått etter utenlandstouren sin.Obamas kampanje vil heller fokusere på å sette dagsorden på sine saker som fattigdomsbekjempelse,helse,dårlig økonomi og Bush=McCain.Istedet fortsetter Obama=kjendis(fokuset settes på han personlig,ikke "Bush sin tredje periode")og energi/olje(som Paris også"tar opp") som hovedemner,noe McCain tjener på. McCain/Hilton - Obama :2-0

Vox populi sa...

Cat: Hun fikk i alle fall vist at hun kanskje ikke er så "blond" allikevel.

Alexander: Etter å ha sett på en del nyhetsinnslag på diverse amerikanske kanaler, så er ikke jeg overbevist om at effekten er slik du beskriver. Hilton fikk satt fingeren på et ømt punkt, McCains alder, samt at morsomhetene ble vendt om McCain og ikke henne og Obama. Vi vet hvilken effekt latterliggjøring kan ha. At du får mye TV-tid er ikke bare positivt hvis det Jay Leno og David Letterman som står for den.

De siste meningsmålingene fra ABC og Times viser en forskjell på henholdsvis 6% og 5% fordel Obama, så meningsmålingene svinger.

Cat sa...

Paris' innslag må vel heller virke megativt for McCain enn positivt. Hun latterliggjør jo hans reklameinnslag hvor hun ble brukt, nettopp ved å vise at hun ikke er så "blond" likevel. Det får ikke McCains reklame til å fremstå i noe godt lys.

Anonym sa...

Paris er ganske "blond" ja. Er ikke spesielt imponert over at pr-folkene hennes har slengt sammen dette...

spenn sa...

Som McCain-kampanjen sa, Paris har en bedre energipolitikk enn Obama.

Kjendis-reklamen var en genistrek, og jeg mener at Alexander har mye rett i sine betraktninger.

Alderen til McCain er allerede en gammel spøk (jada..), som Letterman, Leno, O'Brien, Stewart osv. har repetert ad nauseum, så at Paris bruker den vil ikke skade McCain ytterligere.

Når det er sagt, Obamas største fiende er ham selv. Det begynner å feste seg et inntrykk i opinionen om at han er arrogant, tynnhudet og "proud". I tillegg backfired rasekortet han spilte mot McCain noe veldig. Det beste Obama kan gjøre frem mot valget er å ta ferie og holde seg unna media.

Vox populi sa...

Nå er jeg litt i tvil om hvor dypsindig analyse det er verdt å gjøre ut av videoen til Paris Hilton. Det var egentlig blott til lyst fra min side.

At kampanjen er så veldig vellykket for McCain, stiller jeg meg litt tvilende til. Politico påpeker at det er John McCain som er den virkelige "celebrity"en av de to: "John McCain the original political celebrity"

Anonym sa...

At this moment I am ready to do my breakfast, once having my breakfast coming over again to
read further news.

my homepage ... Pirater Un Compte Facebook

Anonym sa...

Highly energetic article, I loved that bit.
Will there be a part 2?

Also visit my web site: Microsoft Office Gratuit

Anonym sa...

I could not refrain from commenting. Well written!

my weblog; Psn Code Generator

Anonym sa...

What a information of un-ambiguity and preserveness of
precious familiarity regarding unexpected emotions.

My web-site; dragon city cheat Engine

Anonym sa...

Your way of describing the whole thing in this piece of writing is genuinely
good, all be capable of without difficulty be aware of it,
Thanks a lot.

Here is my weblog: Psn Code Generator