onsdag, juni 10, 2009

Har Ap problemer med økonomien?

Jeg fatter ikke hvorfor stortingsgruppa til Ap setter seg i en så håpløs situasjon som de har gjort ved å hyre inn Martin Kolberg som "valgkamprådgiver".

Har partiet så dårlig råd at de ikke kan gi ham etterlønn frem til 14. september? Da hadde man sluppet unna berettigede kritiske spørsmål om ansettelsen er i samsvar med Stortingets reglement. Det holder lenge at noen finner grunn til å spørre. Spesielt når stortingspresident Torbjørn Jagland er så klar som han er.

I stedet får vi nå en dum, retthaversk diskusjon som Ap burde spart seg. De har sikkert bruk for Kolberg som valgkamprådgiver, men da bør de også betale for ham.

Problemet med gode råd er at du aldri vet om det er godt eller dårlig, før du ikke trenger det lenger.(ukjent opphavsmann)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det har jo ingenting med økonomien å gjøre, og det er ikke noe overraskende over dette. De har alltid sørget for at folk skal betale så mye som mulig til AP, enten de tar det fra LO (som selvsagt følger alle medlemmers ønske) eller via skatteseddelen til oss alle.

Jeg ville heller blitt overrasket om det stod at AP følger loven.

brumlebass sa...

Ja dette er en skikkelig stor sak.

Vox populi sa...

Jeg trodde ikke slike saker ble store for Brumlebass om ikke Frp er involvert