torsdag, desember 14, 2006

Sandbergs fastlege

Jeg gidder ikke mase så mye med Sandbergs innlegg i tirsdagens kveldsmøte. Det har andre gjort til de grader.

Selv om jeg er prinsipiell motstander mot alkohol på arbeidsplassen så tyder det på at FrPs representanter skal drikke noe mer. Da blir de kanskje ikke så bitre og innesluttet når the shit hits the fan.

Stakkars Per, han har jo blitt mobbet i mediene. De samme mediene han løper til så fort han skal mobbe en innvandrer, en imam eller en politisk motstander. Det er selvsagt ikke meningen at de skal vende seg mot uskyldigheten Per. Siv Jensen er som vanlig "dypt sjokkert".

Så vondt har det gjort at Per har fått fastlegen hans til å sykemelde ham i 3 uker. Er det mulig å få telefonnummeret hans. Til fastlegen altså.

Partiet for folk flest har tydeligvis ikke de samme legene som folk flest.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vel kanskje ha rett på en sykmelding. Men ellers har du jo rett. Det er påfallende hvordan Fremskrittspartiet selv "dekker" seg bak de rettighetene de vil frata andre, eller faktisk fratar andre ved egen adferd.

Knut Johannessen sa...

Vel genese, der er vi uenige. Jeg synes det er en hån mot "folk flest" at en stortingsrepresentant får 3 ukers sykemelding for noen oppslag i mediene. Da har han nok valgt feil yrke.

Anonym sa...

Ut fra hva jeg hører når jeg snakker med folk høres det tvert imot ut som om Sandberg har akkurat den samme fastlegen som "folk flest"

Knut Johannessen sa...

Odd: Dersom det er riktig at litt politisk bakrus gir folk flest 3 ukers sykemelding, så er det vel bare jeg som har "riktig" fastlege.

Anonym sa...

Det er sannsynligvis slik at det ikke er bakrusen, men det som følger av den, som er problemet for Per. Men det er jo også litt uklart om han er sykmeldt eller om han har ferie? Siv Jensen og legen avgjorde visstnok i samråd at Per skulle ta det med ro i jula? Betaler nå trygden ferien hans?

Knut Johannessen sa...

Radiohode: Han har fått en sykemelding på 3 uker. Det innebærer også at han har juleferien til gode (fra 19. des til 9. januar) når han er tilbake på jobb. Siden Stortinget er en del av statsapparatet, er det du og jeg som betaler for sykeperioden.

Jeg sier som engelskmennene "If you can`t stand the heat, get the hell out of the kitchen.

Anonym sa...

Folkestyre - Eliteakademikere i jakkesæt har overtaget parlamenterne i et statskup. Når folket protesterer, stemples de som populister. Den hollandske historiker og socialdemokrat Rene Cuperus advarer Europa mod en farlig fremtid

Populismen er en hund med to ansigter. Det ene er grimt, fremmedangst og næsten facistisk. Men det andet ansigt ser fremad. Populismens andet ansigt er en hund med to ansigter. Det ene er grimt, fremmedangst og næsten facistisk. Men det andet ansigt ser fremad. Populismens andet ansigt er en vagthund, der opsporer det voksende gab mellem eliten og folket og forener dem, inden de går i krig mod hinanden.

Populisterne er folkets stemme, og derfor skal vi lytte til dem i stedet for at beskylde dem for at være racister, siger Rene Cuperus.

Han er uddannet kulturhistoriker og forsker i den hollandske, socialdemokratiske tænketank Wiardi Beckman Foundation og forfatter til artiklen 'Det populistiske underskud i de europæiske socialdemokratier.' Rene Cuperus mener, at populisme er sundt for demokratiet og advarer imod at ignorere folkets ulmende utilfredshed.

»Folk føler ikke længere, at partierne repræsenterer dem. Det er blevet et problem i vores demokratier, og populisme er en korrektion og et meget vigtigt tegn på, at der er noget galt med repræsentationen. Populisme er et alarmsignal om, at demokratiet ikke har det godt. Det er svælget mellem de højt- og lavtuddannede, der skubber populismen frem i første række; svælget mellem dem, der er bange for fremtiden og dem, der glæder sig til den. Derfor betragter jeg populismen som en vagthund for demokratiet,« siger Rene Cuperus

Anonym sa...

Odd, du hadde allerede "tatt" min kommentar. Jeg er helt enig i at "folk flest" til tider later til å ha samme fastlege som Sandberg!! Frustrerende ofte faktisk. Og Vox, nå har vel strengt tatt ingen av oss vært tilstede under hans samtale med legen, og VET ikke hvorfor han er sykmeldt.

Knut Johannessen sa...

Eva: Du har nesten rett. Siv Jensen har fortalt oss hvorfor han er sykmeldt. Det var på grunn av mediekjøret han opplevde.Vi må vel tro at hun snakker sant.

At det da stilles spørsmålstegn ved om det berettiger 3 ukers sykemelding, synes jeg er på sin plass. FrP generelt har jo hatt en tradisjon for å stille spørsmålstegn ved andre menneskers opptreden, enten det er alenemødre, finnmarkinger eller andre.

Anonym sa...

Debattnivå.
Har man tapt all troverdighet