søndag, juli 08, 2007

Den gang Facebook ikke fantes

Bjørn Jarle Røberg-Larsen er en skikkelig spøkefugl. Han er opprørt over Stein Erik Hagens gave til FrP. Så opprørt at han har etablert Facebook-gruppa: "Vil ikke sponse FrP, dropper Rimi."

Det har ingen betydning at det er 3 år siden Hagen solgte seg ut av Rimi. I et intervju med Dag og Tid forlanger Røberg-Larsen at ICA ikke bare må ta avstand fra donasjonen, nei de må også endre logo. Skikkelig luring, denne Røberg-Larsen. Når han får spørsmål om hvorfor han ikke reagerte da Hagen i 2005 gav til Høyre, KrF, Venstre og FrP, svarer han:

"Nei, då kjende eg ikkje til noko Facebook, der eg kunne starte ei eiga gruppe"
(Dag og Tid er på nynorsk for dere uvitende)

Vi andre kan jo bare takke den Gud vi ikke tror på, for at Facebook ikke har kommet før.

Siden Hagen nå har mesteparten av formuen sin i Orkla, så hadde det vært vel mer naturlig om det var de som fikk unngjelde. Kanskje Røberg-Larsen er for glad i Grandiosa til å starte "Vil ikke sponse FrP, dropp Grandiosa."

Om det er noen som drar kjensel på navnet Røberg-Larsen. Jo da, han var en av dem som ble dømt for medlemsjukset i AUF i 1998. Det var jo statens penger og ikke så mye å bry seg om. Men når noen bruker sine egne penger er det noe helt annet.

2 kommentarer:

Betty Boom sa...

Enn det, jeg har styrt unna facebook og synes at jeg har et verdig liv, enn så lenge :-)

God sommer,

Betty

Ignoramus sa...

Enda vanskelige blir det hvis truslene om å innføre full statlig finansiering av partiene blir gjennomført.

Hvem blir med i Facebook-gruppa "Vil ikke sponse FrP, dropper skatten."?