lørdag, februar 21, 2009

Telenors problemløsning

Telenor har (hatt) problemer med en av sine DNS-servere i dag. Noe som har gjort det vanskelig å komme inn på .com-domener. Men i sedvanlig kundevennlig Telenorstil, så har man jo en løsning på problemet. For regional (des)informasjonssjef Knut Sollid er jo ikke dette mye å mase om:

- I teorien kan alle våre kunder være rammet av dette, sier Sollid og legger til:

- Vi får håpe at folk heller kommer seg ut i det fine været, istedenfor å sitte inne foran en datamaskin.

Jeg er litt usikker på hvordan Sollid definerer fint vær, men på Østlandet har det lavet ned med snø i hele dag. Og det kan jo tenkes at noen er avhengig av PCen til noe mer enn triviell surfing. Eller kanskje Sollid bare er en overvintra monopolist fra den gang det het Televerket.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, og på Sørlandet er det klissblaut slaps, tjukk tåke og regn. Hvis det er fint vær, så har Telenor og jeg ulikt syn på definisjonen. Dessuten raker det ikke Telenor når jeg, og andre, er ved pcen eller ikke.

Amos Keppler sa...

Og på vestlandet høljer det ned...

Kanskje fyren ferierer på kanariøyene?

kandahar sa...

Sjøl er jeg forhindra fra å nyte vær, fint eller ikke. Lykken får være at jeg ikke er kunde hos telenor. Flere burde vurdere den løsningen.

Morten Myksvoll sa...

Jeg er heldigvis forhindret fra å bruke Telenor...

Liv-Marit sa...

Dette kunne jo være en god strategi for flere leverandører. Går ikke toget ditt i dag? "Ta en skitur i det fine været i stedet". Strømbrudd? "Ikke klag, ut på tur, aldri sur".

Knut Johannessen sa...

Kandahar og MorteM: Jeg vurderer å bytte etter dette, men problemet er vel at ingen adnre er så mye bedre?

Liv-Marit: NSB burde jo ta den motsatte. "I dag går ikke toget pga dårlig vær. Vær heller inne og surf på nettet". :-)

Anonym sa...

Formodentlig trykket vel noen i regjeringen som en ren refleksbevegelse på den store røde panikknappen som blokkerer utenlandsk internett-trafikk, da de oppdaget Kapitalismus sin siste bloggpost! :p

Anonym sa...

I trøndelag har det vært sludd og slaps i hele dag, sånn btw...

Anonym sa...

står ingenting om dette på telenors driftsmeldinger, de vil vel ikke ha dårlig reklame på sidene sine :P jeg har lagt inn 5 DNS'er og ikke bare de to telenor har så jeg merket ingenting (merket ikke været engang)