fredag, desember 01, 2006

Vil du bli en kongepuddel – Duckert står til tjeneste

Denne skribent er republikaner. Derfor leses kongestoff med stor interesse. Vi har snublet over et brev fra et nystartet firma som kulturredaktør i Dagbladet, (den kongevennlige tabloidavisen), Hege Duckert står bak. Brevet som var sendt til en betydelig mer royalistisk innstilt venn av meg, er spennende lesning.


Daglig leder, Hege Duckert skriver blant annet.

Hei

Jeg har fått et ærefullt oppdrag fra HKH Kronprinsen og Kronprinsessen om å velge ut nye kongepudler til deres kennel. I den anledning kontakter vi deg, som et potensielt medlem av parets nye kongepuddel-kennel som nå er under oppbygging.

Det vi legger vekt på ved utvelgelsen er at du har lagt av deg de fleste valpefaktene. Du må kunne sitte pent, ikke tigge ved bordet og må være stuerèn. Om du er premiert i skjønnhetskonkurranser eller for dyktighet for øvrig er det et pluss. Har du lært å tisse og bæsje på avispapir vil det klart telle til din fordel. Sikler du mye, vil du dessverre ikke komme i betraktning.

Du må kunne enkle triks, som å gi labb, rulle rundt og spise av egen tallerken.

Pudler uten adekvat stamtavle vil ikke komme i betraktning. Dette skyldes dårlig erfaring fra kronprinsessens tidligere omgang med skjødehunder.

Du må ikke være redd for høye lyder og fyrverkeri, da det til tider er en høy partyfaktor blant pudlene.

De utvalgte vil bli invitert til visning på Skaugum Puddelgård. For svært unge valper, kan et opphold hos utvalgte for-verter måtte påregnes.

Vil du omgås de ypperste av de ypperste pudlene i landet, og trives i et utadvendt medieeksponert miljø, så send en kortfattet søknad i dag til: Heges Kongepuddelservice, c/o Dagbladet, Oslo eller på mail til hege.duckert@kongepudler.no


Vil du vite mer, kan du også lese om dette i puddelavisen, ”Helt Konge” eller "Kongepuddelnytt"

2 kommentarer:

Anonym sa...

klovn.

Knut Johannessen sa...

Takk. Det har jeg alltid ønsket å være.