lørdag, november 24, 2007

Slutt å mobbe bestemor

Venstresiden elsker metaforer med bestemor. De kan nesten ikke få nok av dem. Men er det nok.

I de rødes verden så er det "bestemor på anbud" som har vært slageren. "Bestemor på lager" har ikke vært så populært, naturlig nok, siden det er de røde Kongsberg som har plassert henne der. Men i dag tar finansminister Kristin Halvorsen kaka. "Banken er ikke bestemora di" får hun seg til å si.
- Disse kommunene, og mange andre småkommuner, har hatt et forhold til banken sin som om det var bestemora deres. Men bankene er ikke noen snill bestemor, tvert om.
Alle kommunene det her er snakk om, er selvsagt helt tilfeldigvis styrt av de rødgrønne. Men det er tydeligvis ingen tilfeldighet at SV har innlemmet banken i familien. Audun Lysbakken skrev forleden i bloggen sin Rett venstre:

For det første er det mange blant oss som tror at banken er en del av familien, som bare er der for å hjelpe deg.
Vel, shit happens i de beste familier. Jeg er beroliget av at Kristin så kontant har fortalt Lysbakken og andre villfarne SVer at de ikke er i familie med banken og at det definitivt ikke er bestemora deres.

Men nå er det bra, bestemor har på ingen måte fortjent å bli stigmatisert av venstresiden på denne måten. Hvis ikke, kommer snart Bestemødre mot SV og tar dere.

1 kommentar:

Håkon sa...

Det er jo litt interessant å se og høre hva SV sier om denne saken. De må i det minste gå stille i dørene og ikke gi inntrykk av at alt ville vært så mye bedre om SV hadde styrt butikken.