torsdag, oktober 04, 2007

Ressursmangel i politiet?


3 dager på rad denne uka har det stått 2 politibiler og minst 4 staute politibetjenter i busslomma på E-18, Ramstadsletta. I beste vinterferietid. Formålet har vært å ta de få "smartingene" som velger å betale 4200 kr. for å kjøre i kollektivfeltet i egen bil, fremfor å betale noen hundrelapper til en drosjesjåfør og la ham gjøre jobben.

Sannsynligvis passerer det en og annen uheldig person som har fått sin anmeldelse henlagt fordi politiet ikke har ressurser til å etterforske. Og som gjør seg sine refleksjoner om hvor akutt denne ressursmangelen er når politiet prioriterer som de gjør.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig, les forøvrig min utdypning i min blogg

http://minmening.net/blogg/?p=196

Knut Albert sa...

Tja. De er jo tross alt satt til å håndheve et regelverk også på dette området.
Mer interessant er det at det daglig står tjenestebiler fra Majorstune politistasjon utenfor Frogner Stadion. Ikke for å ta noen som helst lovbrytere, men for at sjåfører og passasjerer skal drikke kaffe på kaffebarene i Colosseum Park rett over gaten.
Det er ressursbruk det.

Knut Johannessen sa...

Knut Albert: Men det er mager trøst for den som får henlagt en innbruddsanmeldelse uten at politiet har etterforsket en gang. Den samme effekten hadde man fått om man hadde utplassert en tom politibil i busslommene.