torsdag, juni 19, 2008

Nettavisen og regneferdigheter

Da Bård Vegard Solhjell la frem stortingsmeldingenom kvalitet i skolen, var en av visjonene at ingen skulle forlate grunnskolen uten å kunne de grunnleggende ferdigheter. Det var imidlertid for sent til å redde Nettavisen.

De spekulerer også i statsrådsemner i SP og har problemer med å telle til 4:

"Fredag får Olje- og energidepartementet ny sjef - som også kommer fra Senterpartiet, i tråd med Soria Moria-erklæringen.

Nettavisen har sett på fire kandidater:

 • Lars Peder Brekk (52) : Fungerende Sp-leder. Utdannelse: Sosialøkonom.

 • Liv Signe Navarsete (49): Samferdselsminister. Senterpartiets 2. nestleder og mange regnet som Hagas arvtaker. Utdannelse: cand.mag.

 • Marit Arnstad (46): Tidligere olje- og energiminister, advokat hos Schjødt og fungerende styreleder i StatoiHydro. Utdannelse: jurist."
 • Og det var det. Vi venter i åndeløs spenning på den 4.

  4 kommentarer:

  Anonym sa...

  Det er også interessant at Nettavisen anser cand.mag. som en veldefinert utdannelse, uten å spesifisere hva Navarsete har cand.mag. i.

  Anonym sa...

  Joda, cand.mag. er en fin fagutdanning, omtrent som bachelor, egentlig.

  Den godeste Nettavisen presterte for flere år siden å slå STORT opp at Oljefondet allerede utgjorde 3 mill pr nordmann. Ooops nei det skulle visst være 300.000,-

  Nå klarer jeg ikke å finne artikkelen i arkivet, pussig....

  Knut Johannessen sa...

  Arvid: Fra Navarsetes CV: "1995-1999 Cand.mag. (øk.adm., IKT), Høgskulen i Sogn og Fjordane"

  gurglepetter: Det føyer seg inn i rekken. Arne Hole har hyppige visitter til Nettavisen i lørdagsAftenposten. "6-klassingene i Nettavisen er en klassiker".

  Anonym sa...

  Det jeg mener er at Nettavisen har plassert de andre kandidatene innen fagområdene juss og sosialøkonomi, mens en Cand.Mag. kan være innen alt fra kjemi til litteraturvitenskap. Det ville vært naturlig å spesifisere hvilket fag også for Navarsete, siden de har spesifisert det for de to andre.