fredag, november 07, 2008

Presidentens rådgiver beit journalist

En av president Bush nærmeste rådgivere, Barney, beit i går en journalist i fingeren. Lengre tids frustrasjon over at han og presidenten var blitt mobbet av den liberale pressen, fikk i går følger.

Da Reuters journalist Jon Drecker forsøkte seg med et medlidende klapp på hodet, fikk han svar på tiltale. Barney beit ham rett og slett i fingeren. Det får da være måte på trakkasering før en stakkar har fått i seg frokosten. Barney har et rykte for å være morragretten, så journalisten fikk forsåvidt som fortjent.

New York Small Dog Examiner har et intervju med Barney der han forklarer hendelsen.

Barney er et skattet medlem av rådgiverstaben til Bush, han har egen hjemmeside og hendelsen får ikke følger for ham.Det var dagens utenriksnytt fra Dagbladet (og Det Hvite Hus)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er det på tide at presidentens rådgivere tar til vettet... ;)

Knut Johannessen sa...

Sebastian: Det er mye som tyder på at det er nettopp det han har gjort.

Carl Christian sa...

det er forøvrig litt morsomt dette med at pressen nå beskyldes for å være alt for liberal. Synes å huske for fire år siden at det var masse prat om at det var helt motsatt og at alle de store mediene i USA var drevet av erkekonservative som knapt lot demokrater få slippe til i tv-studioene....

Nyland sa...

Jeg synes at journalisten fikk en kort og grei tilbakemelding på sitt arbeidet. Jeg oppfordrer alle andre hunder til å gi sin tilbakemelding til norske journalister også

Knut Johannessen sa...

Carl Christian: Jeg mener også å ha registrert det samme. Men som salige Ivar Aasen (eller var det en annen som sa) "Dei vil alltid klaga og kyta"

Knut Johannessen sa...

John-Arne: Det kunne kanskje være en idè å ha et lite kobbel med skjødehunder i vandrehallen i Stortinget som kunne holde våre politiske kommentatorer i sjakk.

Nyland sa...

Det hadde vært bedre med et par illsinte dobberman eller lignende :-)