lørdag, juni 24, 2006

Hva skjuler FrP?

Det er med stigende undring vi ser FrPs ulike prokurator-knep for å unngå å utlevere sine regnskaper til ligningsmyndighetene. På Frps hjemmeside bedyrer Geir Mo at man skal samarbeide, men sier i en pressemelding:

"Gruppen har blitt anbefalt av skatteeksperter å etterprøve likningskontorets anmodning, siden den er svært uklar bl.a i forhold til at det aldri har blitt ført bokettersyn i Stortinget tidligere. FrPs stortingsgruppes styre har på tross av dette i dag kun bedt likningskontoret om å avklare enkelte prinsipielle forhold rundt disse spørsmålene."


De vil ikke fortelle hvilke skatteeksperter dette er, og det er ikke så rart. Det burde vel være klart for de fleste at ligningsloven gjelder alle, også stortingsrepresentanter.

Vi har tidligere notert oss Carl Ivar Hagens petimeteropptatthet av Victor Normanns lunsjer og Eva Jolys bruk av skattepenger. Han har ikke vært så ivrig på å kommentere FrPs bruk, bortsett fra å innføre et logisk spennende ressonement om at statlige midler som er bevilget og overført til et formål, ikke lenger er skattebetalernes penger. Den skal bli lei å møte i døra noen ganger. Jeg vil tro politiske motstandere har lagret det utsagnet.

Hva fanden nølerI efter, hr. Mo og fr. Jensen. Gi ligningsmyndighetene fullt innsyn. Få saken ut av verden. Har dere gjort noe galt, så kommer det frem uansett. Har dere ikke, så er det vel greitt å få det avklart med en gang. Slik saken står nå er det legitimt å stille spørsmål ved hva dere prøver å skjule.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grusomt enig!

Anonym sa...

Helt enig. Var vel Inge Lønning som sa at her er det kun et prinsipp som gjelder og det er likhet for loven for stortingsrepresentanter og vanlige folk.

Men FRPs aristokrati er vel egentlig ikke som folk flest.

Men de får vel rekordoppsluttning ved neste valg også til tross for dette..

Nemo sa...

Skremmende utvikling fra Frp! Akkurat når en trodde de var iferd med å bli stuerene dukker det ene grumset etter det andre opp.

Politiske meninger er en ting, mangel på respekt for eksisterende lover en helt annen!

Det er egentlig lett å forestille seg hva de prøver å skjule. Ved å nekte innsyn ser en at de ikke bryr seg om partiets rennomé. det er vel heller utsiktene til straffeskatt som er problemet.

Slikt vil jo være en alvorlig skrape i lakken, spesielt for en vise-stortingspresident.

Vi kan kanskje snarere snakke om en bulk?