onsdag, september 19, 2007

En stemme til salgs

Å kjøpe èn stemme for en 50-lapp og en kebab virker litt stusslig. Da er det mer stil over å kjøpe en hel regjering for 13, 5 million.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du som hevder å være så opptatt av etterettelighet. Det første er foreløpig kun en påstand. Det andre er bare tøv. Det endres ikke selv om slike påstander fremsettes flere ganger.

Du behøver selvsagt ikke like at lønnsmottakernes parti samarbeider med lønnsmottakernes fagorganisasjon. Men slik er det.

Knut Johannessen sa...

Hr. Mellem: Begge deler er en påstand.

Det er ubestredelig at AP mottok 13,5 millioner fra diverse LO-organisasjoner. For å vinne valget i 2005. Det kan du godt kalle et samarbeid. Jeg har bare et annet ord for det. Så kan du jo fortsette å kalle det tøv. Det blir heller ikke riktig selv om det gjentas ofte i ren Martin Kolberg-stil.

Hva det innebærer opplevde vi i dag, da det fra LO-hold ble truet med å trekke støtte ved valget i 2009 om man endret AFP-ordningen.

Odd sa...

Det er jo ikke akkurat første gang de truer med å stramme inn pengesekken for å true AP i kne. Faktisk så forventer jeg at de lykkes nå som før. Og etterpå får vi se Jens Stoltenberg forklare hvorfor de i fellesskap har kommet frem til en fantastisk ny avtale. Og vi vet jo alle at det er fellesskapet mellom AP og LO som er det -egentlige- fellesskapet.