lørdag, september 08, 2007

Ufyselig fargelegging

Bård Solhjell er nestleder i SV og statssekretær ved Statsministerens kontor. Da forventer man at han forstår betydningen av de ordene han bruker. Men panikken fra dårlige meningsmålinger gjør at han tydeligvis mister alle hemninger. Derfor blir jeg ganske oppgitt og forbanna når han sier at:

-En grønn stemme til Venstre, er en stemme for et blåbrunt byråd i Oslo, sier Bård Vegard Solhjell, nestleder i SV.

Blåbrunt? Det er tydeligvis et ord som ikke er helt tilfeldig i SV. Jeg og flere andre som har kommentert på bloggen til Audun Lysbakken, fikk forleden dag dette stempelet fra en av Lysbakkens klakkører. Jeg liker det dårlig fordi det er så langt unna mine synspunkter, men det er grenser over hvor mye en kommentar kan hisse en opp.

Det Solhjell gjør er meget stygt. Alle vet at ordet "brun" i denne sammenheng er synonymt med fascistiske- og nazistiske ideologier. At man får slike ideologier inn i byrådet ved å stemme på Venstre er regelrett vrøvl.

Solhjell stigmatiserer også alle som stemmer FrP og tildeler de en karakteristikk som er hinsides. At han samtidig kleber brunfargen til Venstre er med overlegg. Dette er et meget skittent tricks som bør være en statssekretær fremmed. Selv når han blir panisk.

Ingen kommentarer: