lørdag, april 18, 2009

Vox direkte fra Aps landsmøte

Heldigvis sørger teknikken for at jeg slipper å være tilstede. Jeg har viktigere ting fore. Men som politisk interessert sørger jeg selvsagt for at mine lesere også kan følge med på hva Ap kan finne på av nye sprell. Det ligger ikke an til de store stridssakene, but who knows? Kanskje kommer Kjell Inge?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg fikk ikke med meg Stoltenbergs landsmøtetale. Er det noen som har en idé om hvor jeg kan finne den i opptak?

Knut Johannessen sa...

Du kan laste ned talen her

HottenTott sa...

Hei dere i Ap (og SV),
er det virkelig mulig at voksne mennesker kan bli så distansert fra virkeligheten?
I hvilken verden lever AUF-lederen? Tipper han er født og oppvokst i en sval dal..., men nå flyttet til "byen", og skal lære oss alt om så flott det er med fremmedkultur. Jeg hører ofte at innvandring har gitt oss så mye, Norge hadde ikke greid seg uten osv. Og hva er det? Vi har taxi-sjafører som har snytt skatt for 500 millioner kroner, vi har A og B-gjengen, vi har fått tvangsekteskap, vi har fått omskjæring av små barn, vi har fått overfallsvoldtekter (de siste årene KUN utført av asylsøkere), vi har fått barneranere, vi har fått khat, vi har fått horehus og gatene fulle av "gjestearbeidere", vi har fått phsykotiske krigsforbrytere og ofre, vi
alle har fått ca. 30 000 identitetsløse naboer. Vi har også har vi fått mer spennende utvalg når det gjelder mat, kebab og nye grønnsaker. Jeg bor på Nordstrand i Oslo, har en sønn på 17 år, hit kommer det innvandrer-gjenger som skal banke sossen. Det er ikke retorikk det er sannheten, se å bli integrert i virkeligheten selv du AUF-leder.