lørdag, april 22, 2006

When in Spain - do as Norwegian do

Nå må ikke denne bloggen oppfattes som en "Jeg hater Carl-Ivar"-blogg selv om jeg har tillatt meg å peke på noen små selvmotsigende uttalelser. Vox populi sparker i alle retninger.

I går var det hans forslag om å ta inn i grunnloven at både stamme og avkastning på vårt oljefond ikke skulle kunne brukes på noe annet enn fremtidige pensjoner. Men siden det ikke ble vedtatt, hevner Carl-Ivar og hans parti seg med å strø om seg med oljepenger som i følge Carl-Ivar ikke kan brukes til annet enn fremtidige pensjoner.

I dag er det integrering som står i fokus. Carl-Ivar har vært på en lengre, velfortjent ferie i hans andre hjemland; Spania. Dvs. Carl-Ivar har aldri ferie, han har vært på jobb må skjønne. I en tale til norske FrP-medlemmer i Spania, så leverer han følgende krystallklare logikk-leksjon:

I Norge må innvandrere lære seg norsk for å bli integrert. I Spania må spanjoler lære seg norsk for at nordmenn skal føle seg integrert!

Ok, det var kortvarianten og kan nyanseres med at det var pleiepersonell på evt. sykehjem for nordmenn der nede. Men kjære Carl-Ivar, hvorfor skal ikke nordmenn integreres i det spanske samfunn? Hvorfor skal de ikke lære seg spansk?

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det ikke FrP som gikk i fistel når innvandrere krevde at gamle innvandrere skulle få komme på "innvandrersykehjem"?

hehe