tirsdag, august 21, 2007

Hva skal Høyre med fiender?

Man kan jo lure om Høyre egentlig trenger fiender. Det finnes vel nå knapt en Høyrepolitiker som ikke har uttalt seg om Diffen-saken. Alle har hatt sin vinkling og budskapet høres omtrent like samstemt ut som Sølvguttene i stemmeskiftet.

Det er kjent som en god regel når man oppdager at man står i en salatbolle, at man blir stående helt stille. Men så ikke i Høyre. Selv om det ikke er Thousand Island-dressing i Høyres salatboller, så blir det et helsikes søl.

Jeg håper at de som har et verv i Høyre, nå klarer å innse at det blir ikke noe ro rundt Diffensaken før man holder kjeft. Det er er vel mulig å gi gode råd både til hovedpersonen selv og andre uten å løpe omveien om NRK, TV2 eller noen av globoidene.

Så får velgerene gjøre seg opp en mening om en manns feilgrep er god nok grunn til å farge byen rød. Og hvem man da straffer. Høyre eller seg selv?

3 kommentarer:

VamPus sa...

Wot? Jeg trodde det var en GLIMRENDE idè å uttale seg negativt om partikollegaer, hvor ødelagt og frustrerte man er - midt under valgkampen?

Tror jeg må lese fagbøkene mine i PR og kommunikasjon igjen. Må ha oversett noe..

Knut Johannessen sa...

Vampus: Det er ikke fagbøkene dine som er problemet. Du er bare hjernevasket av Hans G. i Geelmuyden og Krise.

Knut Johannessen sa...

Tilleggskommentar Vampus: Herregud, 4 forskjellige H-ordførere på TV2-nyhetene + Mr. Stressless. Har dere ikke tilgang på noen torpedoer i partiet ditt? De har nok større effekt enn pr-agenter.