søndag, august 19, 2007

Oops, Jens did it again and again

Jens har vært på tur igjen. Heldigvis brukte han helikopter i Møre og Romsdal. I beste miljøstil. Da kunne i det minste piloten fortelle ham hvor han var. Slik at vi slapp noen av blemmene fra Akershus.

Men Jens fant en salatbolle til å tråkke i. Dressingen skvatt i alle retninger og igjen stod en flokk med rasende sykehusansatte. I Møre og Romsdal. Han delte ut penger i den ene retningen og omprioriterte vedtak i den andre. Tilsynelatende uten mål og mening. Som på Ski. Der flyttet han med noen få setninger hele Folloregionen fra Aker Sykehus til Ahus. Uten å spørre noen.

I Akershus trakk man sikkert på noen skuldre, men i Møre og Romsdal ble han såpass uklar og forbannelsen så stor, at det måtte sendes et oppklaringsbrev. Noen hadde selvsagt misforstått ham. Så klart. Statsministeren er normalt krystallklar og aldri til å misforstå.

Kanskje noen kan glidelåse Jens til kontorstolen, eller i verste fall ikke sende ham lengre enn statsministerbilen kan kjøre ham. Trenger vi flere gode argumenter for at ikke rikspolitikere deltar i lokalvalgkampen?

1 kommentar:

Nemo sa...

Jeg har en mistanke om at egoet er større enn kompetansen i dette tilfellet. Jens bør briefes LITT mer før slike arrangement, det er ihvertfall tydelig.

Bare han hadde fått beholdt minien sin - kunne han han ha imponert med litt burning og slikt istedet for å fly helikopeter.