tirsdag, august 14, 2007

Et råd til Høyre, ring + 1 202 456 9713, før det er for sent

Karl Rove er arbeidsledig. Høyre trenger en kapasitet av hans kaliber for å unngå den store katastofen. Det jeg har sett av valgkampstrategi har enten vært av det lummert pinlige, som Lena Alexandras store fordeler, eller Ernas hjemmeside.

Ikke bare har den et pinlig, pubertalt design, men Solveig Ruud i Aftenposten har Googlet de Erna har lyttet til. Det er av sine egne man skal ha det. Erna kan heller ikke oppdatere siden sin fordi hun er på reise. Say no more.

Hva blir det neste? "Vi lærer deg å cum-ulere" med Kirsten Spiznogle og Rocco Porno-Hansen?

Det er to forklaringer på strategien. Enten har man snekret dette sammen etter hjernestorming i Høyres Hus. Eller så har man leid inn ett pr-byrå. Jeg håper inderlig det siste. De kan sparkes for dårlig jobb. Hjernene i Høyres Hus må vi leve med.

Det verste av alt er at i Høyres fold er det en person som kunne sørget for at de ikke begikk alle begynnertabbene som er mulig å gjøre på nettet. Svaret er Vampus! Bare ikke spør henne om klimaendringer.

Derfor bør Høyre fortest mulig ringe + 1 202 456 9713. Og/eller sende en mail til vampus@gmail.com Dårlige råd er dyrere enn gode.

Ingen kommentarer: