søndag, juni 11, 2006

Forby sex, del II

Det måtte komme. Det geniale forslaget som er så opplagt og logisk at man bare må bøye seg i støvet. Inga Marte Thorkildsen fra SV som så langt har vært motstander av å forby sex-kjøp, har snudd. Ikke 180 grader, men bare 170 grader.

Hun går fortsatt ikke inn for generelt forbud mot sex-kjøp. Bare forbud mot sex-kjøp av ofre for trafficking.

- Vi kan tenke oss en variant hvor vi skiller mellom dem som er traffikert og dem som ikke er traffikert, og hvor det er kriminelt å kjøpe sex av kvinner som er ofre for "trafficking". Det legger mye ansvar på kundene, for det gjør at kunden er nødt til å sjekke, og det vil også skremme en del kunder fordi de frykter at de blir spanet på, sier hun.

- Og du er nå for et lovforbud mot sexkjøp av traffikerte kvinner?

- Jeg er nesten 100 prosent sikker på at jeg jeg vil støtte kriminalisering av kjøp av sex av ofre for "trafficking". De er medskyldige, og de er årsaken til at denne handelen med kvinner kan fortsette. Det er uhørt å la dem gå, sier hun.


Kjære Inga Marte, hvordan har du tenkt at dette skal gjennomføres? Er det nok at horekunden spør? Og hvis den prostituerte sier nei, så er det fritt frem? Jeg støtter deg i kampen mot trafficking, bakmenn må tas knallhardt, men dette forslaget er jo helt håpløst og ugjennomførbart. Nei, hvis det blir flere slike forslag fra politikerne, opprettholder jeg mitt opprinnelige: Forby sex i alle former.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Forbt sex i alle former?
Gjelder det masturbering også??

Knut Johannessen sa...

Ja, selvsagt. Masturbering er jo å ha sex med en person som man elsker høyt, det skulle bare mangle om det ikke var forbudt.

Anonym sa...

I seldom drop comments, however after reading a few
of the responses on this page "Forby sex, del II". I actually do have 2 questions for you if
it's okay. Could it be only me or do some of these remarks appear like they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are posting on additional social sites, I'd like to
follow everything fresh you have to post. Could you post a list of the complete urls of all your social networking sites like your twitter feed, Facebook page or
linkedin profile?

Have a look at my site; match promo code