tirsdag, mai 02, 2006

Har du tatt for mye Møllers tran, Karita?


Vår alles barne og likestillingsminister har også fått ansvaret å passe på oss stakkars forbrukere. Vi er glade for at vi har fått oss en barnepike som aldri hviler. Siden vi ikke er i stand til å ta vare på oss selv og våre egne interesser, bør vi jo bøye oss i støvet av takknemlighet.

Nå vil Karita verne oss mot de fæle eiendomsmeglerne. Glætte, unge menn med BMW som lurer både kjøper og selger. For disse sleipe personasjene for hvem et steinkast er 2 km, havsutsikt betyr at du må lene deg ut over terrassen, utsikt til Maridalsvannet betyr at de slår på vannkrannen og stort potensiale betyr totalrenovering; de er farlige.

Karita skal forby provisjonsbetaling til meglere. De skal få timesbetalt. Det skal bli så bra for oss. Om vi skulle få en liten nedgang i markedet, megleren bruker 150 timer og ikke får solgt boligen vår. Da blir megleren dyr da, Karita. Men da kommer du vel med en makspris?

Kan ikke noen låse inn tranen til Karita, nå begynner det å bli bra.

2 kommentarer:

Knut Johannessen sa...

Jeg er ikke uenig i at det finnes en brodne kar i bransjen. Det må bransjen selv rydde opp i. Det jeg ikke liker er at en minister skal fortelle meg hvordan jeg skal avlønne den som skal selge huset mitt.

Eirik Løkke sa...

Dette Bekkemellem Orheim i et nøtteskal. For en uke siden skulle hun vurdere å forby telefonsalg fordi det var så mange som visstnok ble "lurt"

Dersom en er misfornøyd med eiendomsmeglere, er det forsåvidt bare å stå for salget selv.

Problem solved!